Поиск в словарях
Искать во всех

Толковый словарь английского языка Oxford English Reference - brose

 
 

Brose

brose
n. esp. Sc. Cookery a dish of oatmeal with boiling water or milk poured on it. Etymology: Sc. form of brewis broth: ME f. OF bro(u)ez, ult. f. Gmc
Рейтинг статьи:
Комментарии:

См. в других словарях

1.
  noun Etymology: perhaps alteration of Scots bruis broth, from Middle English brewes, from Anglo-French broués, plural of bruet, broué broth, mash, of Germanic origin; akin to Old High German brod broth Date: 1515 a chiefly Scottish dish made with a boiling liquid and meal ...
Толковый словарь английского языка

Вопрос-ответ:

Ссылка для сайта или блога:
Ссылка для форума (bb-код):

Самые популярные термины

1
2245
2
1399
3
1266
4
1128
5
1065
6
1035
7
906
8
889
9
835
10
781
11
770
12
768
13
767
14
747
15
747
16
745
17
727
18
701
19
686
20
680