Англо-Французский ботанический словарь - cacao
Связанные словари
Рейтинг статьи:
Комментарии:
См. в других словарях
Англо-русский словарь
Новый большой англо-русский словарь
3.
n. (pl. -os) 1 a seed pod from which cocoa and chocolate are made. 2 a small widely cultivated evergreen tree, Theobroma cacao, bearing these. Etymology: Sp. f. Nahuatl cacauatl (uatl tree) ...Толковый словарь английского языка Oxford English Reference
4.
noun (plural ~s) Etymology: Spanish, from Nahuatl cacahuatl Date: 1555 1. the dried partly fermented fatty seeds of a South American evergreen tree (Theobroma ~ of the family Sterculiaceae) that are used in making cocoa, chocolate, and cocoa butter — called also ~ bean, cocoa bean 2. a tree having small yellowish flowers followed by fleshy pods from which ~ is obtained ...Merriam-Webster Collegiate Dictionary
Longman Dictionary of Contemporary English
Вопрос-ответ:
Похожие слова
Ссылка для сайта или блога:
Ссылка для форума (bb-код):
Самые популярные термины
1 | 285 | |
2 | 251 | |
3 | 235 | |
4 | 228 | |
5 | 227 | |
6 | 223 | |
7 | 222 | |
8 | 221 | |
9 | 219 | |
10 | 218 | |
11 | 217 | |
12 | 215 | |
13 | 214 | |
14 | 210 | |
15 | 207 | |
16 | 206 | |
17 | 204 | |
18 | 200 | |
19 | 195 | |
20 | 178 |