Merriam-Webster Collegiate Dictionary - ragout
Связанные словари
Ragout
ragout
noun Etymology: French ragout, from ragouter to revive the taste, from Middle French ragouster, from re- + a- ad- (from Latin ad-) + goust taste, from Latin gustus; akin to Latin gustare to taste — more at choose Date: circa 1657 1. well-seasoned meat and vegetables cooked in a thick sauce 2. mixture, melange
Рейтинг статьи:
Комментарии:
См. в других словарях
1.
n. & v. --n. meat in small pieces stewed with vegetables and highly seasoned. --v.tr. cook (food) in this way . Etymology: F rago{ucirc}t f. rago{ucirc}ter revive the taste of ...Толковый словарь английского языка Oxford English Reference
Новый большой англо-русский словарь
Collins COBUILD Advanced Learner's English Dictionary
Longman Dictionary of Contemporary English
5.
- 1656, from Fr. ragoыt, from M.Fr. ragoыter "awaken the appetite," from O.Fr. re- "back" + а "to" + goыt "taste," from L. gustum (nom. gustus), see gusto. ...Английский Этимологический словарь
Вопрос-ответ:
Похожие слова
Ссылка для сайта или блога:
Ссылка для форума (bb-код):
Самые популярные термины
1 | 1664 | |
2 | 1507 | |
3 | 1260 | |
4 | 1259 | |
5 | 1155 | |
6 | 1105 | |
7 | 1043 | |
8 | 1031 | |
9 | 1029 | |
10 | 994 | |
11 | 989 | |
12 | 962 | |
13 | 952 | |
14 | 938 | |
15 | 871 | |
16 | 831 | |
17 | 828 | |
18 | 813 | |
19 | 802 | |
20 | 770 |